sâmbătă, 28 mai 2011

Nash Double Top Extreme Mk2

Nash Double Top Extreme Mk2













Cum poti sa imbunatatesti unul dintre cele mai bune si mai bine vandute corturi de crap? Kevin Nash si-a pus intrebarea, iar Double Top Extreme Mk2 e raspunsul.

Double Top Extreme este varful de gama al corturilor Nash. Prin design si calitate, a devenit foarte popular in toata Europa.
Se bazeaza pe un sistem de ridicare rapida, cu rame rigide si bare transversale fixate in linie, asa-numitul sistem "pram hood", oferind de departe cea mai buna rezistenta la vant.
Constructia este speciala, de stip "twin skin", cu pereti dubli. Peretele interior este construit dintr-o capsula de plasa agatata de tavan, care poate fi inchisa complet, sigiland interiorul cortului si punandu-l la adapost de musafiri nepoftiti.
Podeaua este integrala, cusuta, lucru pe care multi pescari il considera un avantaj pentru izolare impotriva umezelii si pentru instalare rapida.
Tot la capitolul avantaje intra si pragul liber, facut sa nu te impiedici de el, ferestrele de aerisire din spatele cortului, care asigura circulatia aerului in zilele calde, si acoperisul verandei care apara de ploaie intrarea in cort si tine umbra.
Cu panourile frontale rulate, vizibilitatea asupra vadului este exceptionala.
Pentru confortul in sezonul rece, cortului i se poate adauga un groundsheet si o husa de iarna (winterskin) care extinde suprafata utila, adauga spatiu de depozitare si face din Double Top Extreme un cort cu pereti tripli... Adio condens!

Material heavy-duty, gros, foarte rezistent si 100% impermeabil. Fermoare durabile, puncte de ancorare ranforsate. Livrat impreuna cu geanta de protectie si picheti cu maner.

Disponibil in doua versiuni, pentru una sau doua persoane plus echipament. Usor de ridicat, usor de strans si FOARTE spatios! Are un pret pe masura !











Dimensiuni Double Top Extreme 1 Man: 290cm adancime x 270cm latime x 140cm inaltime
Dimensiuni Double Top Extreme 2 Man: 290cm adancime x 280cm latime x 160cm inaltime